16 maj 2016

Multitasking
När jag är ledig försöker jag alltid skriva, vilket oftast infaller på helgerna. Problemet är att jag vill ju även hinna umgås med min familj när jag är ledig. Det brukar bli att jag får välja antingen eller. Skriva instängd i ett rum eller hänga med Harry och min man. Men igår ville jag inte välja. Därför försökte jag mig på en kombination.

Sådär lagom trött mamma som försöker sig på multitasking 

Utvärdering av mitt experiment; Det hela gick sisådär. Jag kunde inte sitta i soffan för då kom Harry med sina små fingrar och tryckte på tangenterna. Harry är ju en höjdare på bebisspråket dock behärskar han ännu inte svenska vilket min romance för närvarande är skriven på. Till sist fick jag sätta mig på ryggstödet. Då ville såklart Harry också komma upp i soffan... det blev inte så mycket skrivande men desto mer umgås med familjen ;) 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com