16 maj 2016

Multitasking
När jag är ledig försöker jag alltid skriva, vilket oftast infaller på helgerna. Problemet är att jag vill ju även hinna umgås med min familj när jag är ledig. Det brukar bli att jag får välja antingen eller. Skriva instängd i ett rum eller hänga med Harry och min man. Men igår ville jag inte välja. Därför försökte jag mig på en kombination.

Sådär lagom trött mamma som försöker sig på multitasking 

Utvärdering av mitt experiment; Det hela gick sisådär. Jag kunde inte sitta i soffan för då kom Harry med sina små fingrar och tryckte på tangenterna. Harry är ju en höjdare på bebisspråket dock behärskar han ännu inte svenska vilket min romance för närvarande är skriven på. Till sist fick jag sätta mig på ryggstödet. Då ville såklart Harry också komma upp i soffan... det blev inte så mycket skrivande men desto mer umgås med familjen ;) 

5/16/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com