16 maj 2016

Multitasking
När jag är ledig försöker jag alltid skriva, vilket oftast infaller på helgerna. Problemet är att jag vill ju även hinna umgås med min familj när jag är ledig. Det brukar bli att jag får välja antingen eller. Skriva instängd i ett rum eller hänga med Harry och min man. Men igår ville jag inte välja. Därför försökte jag mig på en kombination.

Sådär lagom trött mamma som försöker sig på multitasking 

Utvärdering av mitt experiment; Det hela gick sisådär. Jag kunde inte sitta i soffan för då kom Harry med sina små fingrar och tryckte på tangenterna. Harry är ju en höjdare på bebisspråket dock behärskar han ännu inte svenska vilket min romance för närvarande är skriven på. Till sist fick jag sätta mig på ryggstödet. Då ville såklart Harry också komma upp i soffan... det blev inte så mycket skrivande men desto mer umgås med familjen ;) 

5/16/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com