20 maj 2016

Latheten segrade
Sötsuget har varit enormt de senaste dagarna. Blir oftast så när jag känner mig trött. Jag har på två dagar länsat alla chokladförråd. Har till och med letat efter något sött i mina handväskor. Så där lagom desperat.  Igårkväll bestämde jag och Jakob att vi behövde göra en smulpaj ASP. Vi hade allt hemma till och med vaniljsås. Mannen min börjar skära äpple. Hela jag är förväntansfull, sockerkoma here I come... tills Jakob upptäcker att vi inte har något margarin.

Vad ska vi göra?! Så här går tankarna.

1. Vi använder vårt vanliga smör... dock behövs det ca 200g, typ hela förpackning. Tveksamt.

2. Jakob (jag orkar då inte) kör ner till byn och köper... men orkar han det? Pajen är då först klar efter 20.00. Är det så vettigt att äta äppelpaj 20.30 en vardag? Antagligen inte.

3. Acceptera att vi är för lata och hoppa över hela grejen.

Latheten segrade. Vi orkade inte bege oss ner till byn för att fullfölja vår frossa. Det fick helt enkelt bli en skål med kall vaniljsås. Bättre än inget ;)


Är inte sponsrad av den här ljuvliga vaniljsåsen, I wish ;) 
5/20/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com