Kontrasternas helg

30 maj 2016

Igår var en toppen morsdag. På morgonen fick jag presenter, en teckning och en magnet som lilla Harry hade gjort själv (nästan) och två böcker. Tänk bara ett år gammal och han vet redan att hans mamma är tokig i böcker. Jag har tränat honom väl. När Harry tog sin förmiddagsvila med sin pappa läste jag i lugn och ro. Till lunch gjorde Jakob scones till mig och efteråt hade vi picknick i Alnarpsparken. Så himla mysigt. Hela dagen avrundades med grillfrossa hos min syster.

Vädret var underbart, humöret strålade... sicken kontrast till lördagen. Men det kändes i alla fall bra att den slutade på topp ;)

Vi klättrade trä
Mös massor. Såklart, det är ett måste på morsdag
 Harry är redan mästare på det här med abstrakt konst 
 Nu vill jag ju bara läsa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar