30 maj 2016

Kontrasternas helg
Igår var en toppen morsdag. På morgonen fick jag presenter, en teckning och en magnet som lilla Harry hade gjort själv (nästan) och två böcker. Tänk bara ett år gammal och han vet redan att hans mamma är tokig i böcker. Jag har tränat honom väl. När Harry tog sin förmiddagsvila med sin pappa läste jag i lugn och ro. Till lunch gjorde Jakob scones till mig och efteråt hade vi picknick i Alnarpsparken. Så himla mysigt. Hela dagen avrundades med grillfrossa hos min syster.

Vädret var underbart, humöret strålade... sicken kontrast till lördagen. Men det kändes i alla fall bra att den slutade på topp ;)

Vi klättrade trä
Mös massor. Såklart, det är ett måste på morsdag
 Harry är redan mästare på det här med abstrakt konst 
 Nu vill jag ju bara läsa. 

5/30/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com