17 maj 2016

Hur kan det vara okej?
Idag fick vi beskedet; Harry får inte gå på någon av de förskolor som vi har önskat. Alltså varken 1;e valet, 2:e eller 3:e. Mardrömmen är ett faktum. Jag kan inte förstå det! På 1:e plats valde vi den förskolan som ligger närmast. Det är den vardag jag är uppväxt i, att gå på den skola och dagis som ligger närmast hemmet så att man har nära hem och nära till alla sina vänner. Tyvärr är det så att den förskolan vi har i området är den "populäraste" vilket betyder att det är många som söker sig dit.

Är egentligen oerhört upprörd över detta. Inte nog med att min lilla kille ska gå på dagis så måste han dessutom göra det på en okänd plats. Var inte alls förberedd på att det här skulle vara ett problem.  Visste inte ens att det var ett problem.

Omplacering, ja visst. Det är fullt möjligt... men vi måste vänta i 1år! Vad har hänt med vårt samhälle? Ska barnen redan när de är ett år blir rankad och ställda i kö. Snart kommer det väl finnas intagningskrav på dagis. Blir mörkrädd!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com