4 maj 2016

Gröna fingrar... nja
Vi har inte alls gjort något med vår balkong sedan vi flyttade in i vår lägenhet. Men nu när sommaren är på gång vill vi ju gärna kunna nyttja den. Så målet; ut med de gamla flyttlådorna som har förvarats där och in med blommor, massor! Eller lagom mycket.

Idag var jag och köpte ett gäng pelargoner och några lavendelplantor. Oh de luktar så himla ljuvligt. Jag vågade till och med köpa ett plommonträd som skulle funka att ha i en kruka på balkongen. Lite överkurs på det men jag hoppas att jag och plommonplantan kan komma överrens (= jag inte dödar den av misstag- det har hänt). Jag är en sådan typ som önskar att jag vore Ernst Kirchsteiger men egentligen inte är i närheten av denna naturgud.Vet inte om plommonträdet ska vara mest rädd för mig och min okunskap eller för Harry. Han ser så där lagom sugen på plommon på den här bilden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com