14 maj 2016

Fredagsbukett på en lördag
Det var fredag igår, enligt kalendern. Själv hann jag knappt med förrän det var lördag. Så kan det vara ibland. Idag har jag i alla fall städat. Det behövs ganska frekvent när man har en ettåring och en make. Brukar säga det, jag plockar undan medan mannen och busfröet plockar fram. Senare i eftermiddag väntar loppis, har en del saker jag skulle vilja hitta men vi får se vad loppisen har att erbjuda.

Just det skriva, när ska jag hinna med det? 2018 en lördag i juni borde jag få till lite skrivande. Längtar ;)

Vad ska ni göra idag? Kanske kolla Eurovision? Det planerar jag att göra. Heja skåningen FRANS :)

Min vackra fredagsbukett
5/14/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com