11 maj 2016

För många poddar, för lite tid
Gah! Har ett lyxproblem! Det finns just nu för många poddavsnitt om romance som ligger och väntar på mig, men när ska jag hinna? Mellan jobb, lek och skriv blir det inte mycket tid över.

Har två stycken avsnitt från romancepodden som väntar. Sen så har Superältarna släppt ett specialavsnitt om romance med gästerna; Simona Ahrnstedt och Anna Svedbom. Det vill jag såklart också lyssna på. Suck, sicket problem!

Men det som är det bästa med lyxproblem är att det just är LYXproblem ;)Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com