11 maj 2016

För många poddar, för lite tid
Gah! Har ett lyxproblem! Det finns just nu för många poddavsnitt om romance som ligger och väntar på mig, men när ska jag hinna? Mellan jobb, lek och skriv blir det inte mycket tid över.

Har två stycken avsnitt från romancepodden som väntar. Sen så har Superältarna släppt ett specialavsnitt om romance med gästerna; Simona Ahrnstedt och Anna Svedbom. Det vill jag såklart också lyssna på. Suck, sicket problem!

Men det som är det bästa med lyxproblem är att det just är LYXproblem ;)5/11/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com