1 maj 2016

Det skulle vara en vilodag
Jag kommer inte göra något ambitiöst idag... eller det var tanken. För jag har redan hunnit med att måla två ramar och en klocka. Sen i eftermiddag ska jag iväg på ett kalas.

Funderar även på att öppna De Tidlösa. Oh va jag ogillar att göra det innan jag har fått svar från alla förlag. Men då jag funderar på att skicka iväg till lektör snart så måste jag bara dubbelkolla att det inte är så uselt som jag just nu känner att det är. Det är så konstigt det där. När jag skickade iväg mitt manus till förlagen kände jag att det höll en hög nivå. Jag var så himla stolt. Tre standard refuseringar senare skäms jag över hur uselt det måste vara. Det är förhoppningsvis inte så illa... jag bara måste dubbelkolla!

Har ni några planer för dagen?


5/01/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com