24 maj 2016

Böcker i tv-format
Just nu visas två favoriter på teve; Game of Thrones och Outlander. Har längtat hela året och sedan är dem typ slut innan de ens hinner börja. I risk för att låta trotsig är det ju verkligen uselt!

Det "roliga" eller snarare intressanta ( i alla fall i min värld) är att jag älskar tv-serierna. Game of Thrones är en nagelbitare medan Outlander bjuder på romantik, spänning och män i kilt (icke att glömma). Dock tycker jag att böckerna av George R.R. Martin respektive Diana Gabaldon är lite sega. Stora klossar fullproppade med text. Beskrivningar som aldrig tar slut och emellanåt irrelevant handling.

Det är synd att jag inte har fastnat för böckerna eftersom serierna är så korta och ger så lite. Vill ju ha mer. Gärna hela tiden. Japp bortskämd med bra tv.

Följer ni några av dessa bjässar till tv-serier?Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Ja, båda två. Just GoT har vi tagit en paus i för tillfället eftersom de kommit ikapp böckerna. Frågan är om George RR Martin inte hinner gå och dö innan han skrivit klart de avslutande böckerna, men men. När det kommer till Outlander så håller jag på och tittar på första säsongen. I Gabaldons böcker har jag fått ta en liten paus, typ 600 sidor i i tredje boken. Blev för segt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vem vet, han skriver ju sååå långsamt. Men har hört att han har berättat för producenterna hur serien kommer sluta, så om han dör så kan man ändå fortsätta i det spår han hade planerat. Så det är ju toppen!

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com