28 apr. 2016

Taggad!
Idag händer det grejor. För näsan har äntligen slutat rinna. Tjoho! Så i morse tog vi på oss vettiga kläder och begav oss till barnrytmiken (en sång- och dansgrupp). Syns det att den här grabben var taggad för lite äventyr?


Tanken är att även åka en tur till ett shoppingcenter för att snabbt rusa in för att köpa två födelsedagspresenter. Vi får hoppas energin håller i sig. En liten powernap måste vi dock först hinna med. Och när pågen sover passar mamman på att leka med Snapchat

Åh om man alltid kunde gå runt med en midsommarkrans ;) 
4/28/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com