10 apr. 2016

Svensk romance MÅSTE blomstra
Läste i morse en artikel som min svärmor hade hittat åt mig. Den handlade om romance och hur genren växer sig starkare i Sverige, sakta men säkert. Det vore verkligen kul om den svenska romancen blir en mer uppskattad genre och får sin plats i bokhandlarna. För några år sen var det i princip bara Simona Ahrnstedt som skrev romance och så är det väl fortfarande även om det börjar dyka upp lite nya namn. Sofia Fritzson vann ju Harlequins författartävling i år och hennes bok längtar jag tills den släpps. Sen finns det ju aspirerande författare som arbetar inom genren så som Sara Dalengren, Christina Schiller och inte att glömma lilla jag- deras (och mina) böcker vill jag också se ute på marknaden.

Nej, jag hoppas verkligen att genren blir mer accepterad för jag tror det definitivt finns en efterfrågan. I en sådan tung verklighet som vi just nu lever i behövs det i kontrast romantiska och mysiga böcker som inger värme och glädje. Begränsa deckarflödet, tack. Så kom igen förlagen, släpp in mer romance i vår vardag!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

 1. Ja mer Romance till folket :-)
  Vi får hålla tummarna att förlagen vågar satsa på oss romance författare.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får vi verkligen hoppas på. Det är en genre som förtjänar sin plats :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com