10 apr. 2016

Svensk romance MÅSTE blomstra
Läste i morse en artikel som min svärmor hade hittat åt mig. Den handlade om romance och hur genren växer sig starkare i Sverige, sakta men säkert. Det vore verkligen kul om den svenska romancen blir en mer uppskattad genre och får sin plats i bokhandlarna. För några år sen var det i princip bara Simona Ahrnstedt som skrev romance och så är det väl fortfarande även om det börjar dyka upp lite nya namn. Sofia Fritzson vann ju Harlequins författartävling i år och hennes bok längtar jag tills den släpps. Sen finns det ju aspirerande författare som arbetar inom genren så som Sara Dalengren, Christina Schiller och inte att glömma lilla jag- deras (och mina) böcker vill jag också se ute på marknaden.

Nej, jag hoppas verkligen att genren blir mer accepterad för jag tror det definitivt finns en efterfrågan. I en sådan tung verklighet som vi just nu lever i behövs det i kontrast romantiska och mysiga böcker som inger värme och glädje. Begränsa deckarflödet, tack. Så kom igen förlagen, släpp in mer romance i vår vardag!


4/10/2016

2 kommentarer:

 1. Ja mer Romance till folket :-)
  Vi får hålla tummarna att förlagen vågar satsa på oss romance författare.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får vi verkligen hoppas på. Det är en genre som förtjänar sin plats :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com