10 apr. 2016

Svensk romance MÅSTE blomstra
Läste i morse en artikel som min svärmor hade hittat åt mig. Den handlade om romance och hur genren växer sig starkare i Sverige, sakta men säkert. Det vore verkligen kul om den svenska romancen blir en mer uppskattad genre och får sin plats i bokhandlarna. För några år sen var det i princip bara Simona Ahrnstedt som skrev romance och så är det väl fortfarande även om det börjar dyka upp lite nya namn. Sofia Fritzson vann ju Harlequins författartävling i år och hennes bok längtar jag tills den släpps. Sen finns det ju aspirerande författare som arbetar inom genren så som Sara Dalengren, Christina Schiller och inte att glömma lilla jag- deras (och mina) böcker vill jag också se ute på marknaden.

Nej, jag hoppas verkligen att genren blir mer accepterad för jag tror det definitivt finns en efterfrågan. I en sådan tung verklighet som vi just nu lever i behövs det i kontrast romantiska och mysiga böcker som inger värme och glädje. Begränsa deckarflödet, tack. Så kom igen förlagen, släpp in mer romance i vår vardag!


4/10/2016

2 kommentarer:

 1. Ja mer Romance till folket :-)
  Vi får hålla tummarna att förlagen vågar satsa på oss romance författare.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får vi verkligen hoppas på. Det är en genre som förtjänar sin plats :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com