23 apr. 2016

Steg 2
Sitter just nu och pysslar med min affärsplan. Ett tips för alla som är sugna på att starta eget; skriv ut det här häftet på Nyföretagarcentrum och svara på tusen frågor om din affärsidé. Det krävs en hel del reflektion. Vad är det som kommer utmärka mitt företag/ min produkt osv.

Vill så gärna berätta om mina planer men tänker att det är bäst att avvakta tills jag kan presentera något som jag är stolt över och som kan leverera det som mitt företag står för; Unikt och Tryggt. Men kan ge er en liten ledtråd. Det har inte direkt med mitt skrivande att göra dock berör det min kreativitet. 


4/23/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com