23 apr. 2016

Steg 2
Sitter just nu och pysslar med min affärsplan. Ett tips för alla som är sugna på att starta eget; skriv ut det här häftet på Nyföretagarcentrum och svara på tusen frågor om din affärsidé. Det krävs en hel del reflektion. Vad är det som kommer utmärka mitt företag/ min produkt osv.

Vill så gärna berätta om mina planer men tänker att det är bäst att avvakta tills jag kan presentera något som jag är stolt över och som kan leverera det som mitt företag står för; Unikt och Tryggt. Men kan ge er en liten ledtråd. Det har inte direkt med mitt skrivande att göra dock berör det min kreativitet. 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com