10 apr. 2016

Steg 1
Som ni kanske har märkt har det skett en liten förändring på bloggen, en fysisk sådan. Andra förändringar kommer först märkas när ni läser innehållet av de kommande blogginläggen. Det är nämligen så att hädanefter ligger inte mitt fokus enbart på mitt skrivande, det kommer såklart vara ett av mina huvudområden då det är en sådan stor del av mig (så oroar er inte) men jag kommer också dela med mig av andra aspekter av mitt vardagsliv bland annat allt bus jag hittar på tillsammans med min son Harry.

SEN, till den andra stora förändringen; jag har startat ett företag! Så det kommer jag såklart också skriva om, dock inte ännu. Allt är inte riktigt klart så mer info om det kommer.

Jag hoppas ni väljer att stanna kvar, för den här förändringen är ju egentligen bara positiv då bloggen kommer uppdateras mer frekvent och det ger lite mer variation i inläggen.

Men vad tycks om den nya designen? Ifall det ser konstigt ut på era datorer får ni gärna meddela för då kanske det är något lurt med min designinställning.

Lite blogginception 
4/10/2016

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com