Steg 1

10 apr. 2016

Som ni kanske har märkt har det skett en liten förändring på bloggen, en fysisk sådan. Andra förändringar kommer först märkas när ni läser innehållet av de kommande blogginläggen. Det är nämligen så att hädanefter ligger inte mitt fokus enbart på mitt skrivande, det kommer såklart vara ett av mina huvudområden då det är en sådan stor del av mig (så oroar er inte) men jag kommer också dela med mig av andra aspekter av mitt vardagsliv bland annat allt bus jag hittar på tillsammans med min son Harry.

SEN, till den andra stora förändringen; jag har startat ett företag! Så det kommer jag såklart också skriva om, dock inte ännu. Allt är inte riktigt klart så mer info om det kommer.

Jag hoppas ni väljer att stanna kvar, för den här förändringen är ju egentligen bara positiv då bloggen kommer uppdateras mer frekvent och det ger lite mer variation i inläggen.

Men vad tycks om den nya designen? Ifall det ser konstigt ut på era datorer får ni gärna meddela för då kanske det är något lurt med min designinställning.

Lite blogginception 

2 kommentarer: