24 apr. 2016

Skrivargrupp, ja varför inte?
I fredags damp det nya numret av Skriva ner i brevlådan. Jag vet inte riktigt hur men jag hann läsa den igår trots Harrys härliga förkylningshumör. Har ni hunnit kika i den än?

I alla fall, ett stycke handlade om en skrivargrupp som träffas en gång i månaden för att diskutera sina texter. Det hade uppenbarligen varit väldigt givande då flera av dem nu var publicerade. Ifall detta berodde på just skrivargruppen är dock ännu inte vetenskapligt bevisat ;) Men jag tyckte i alla fall att det lät supertrevligt! För tänk att få sitta ner med likasinnade (alltså skrivfolk) och diskutera sin text. Som testläsare fast in real life. Det hade ju varit toppen! Eller vad tycker ni?

Så finns det någon i Lundatrakten som är sugen på att vara med i en skrivargrupp? Tjoa till så kan vi prata om att starta upp en :)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

9 kommentarer:

 1. Jag bor i Lund och är intresserad :D Tror att det kommer att passa mig väldigt bra då jag behöver mer disciplin i mitt skrivande. Skrivträffen blir ju någon slags deadline som man behöver hålla om man vill ha feedback på sin text.

  Maila mig gärna på boktycke[@]gmail.com ifall det blir någon grupp. Om inget annat så vore det kul att bara ta en fika och prata om skrivandet (eller om barn eftersom jag är föräldraledig med en 4 månaders bebis just nu :D)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va kul Anna att du är intresserad av att vara med i skrivargruppen! Vi får se om det är fler som är på, tänker mig att det åtminstone behövs minst tre för att det ska funka. Eller vad tycker du? Jag mailar dig om det blir nån grupp :) Men annars tycker jag att vi definitivt kan fika :) Jag är också fortfarande föräldraledig dock delvis men vi kan säkert få till en träff :)

   Radera
 2. Åh, vilken bra idé! Bor tyvärr inte i Lund, men det kunde vara något att starta upp i Stockholm. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att du inte bor i Lund men tänker mig att det säkert finns flera som skulle vara intresserade i Stockholmstrakten av en skrivargrupp. Du kanske kan starta en? :)

   Radera
 3. Hej. Heter Sara och bor i Stockholmstrakten. Tycker det låter son ett fantastiskt förslag och är gärna med i en skrivargrupp. !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sara, va kul att du oxå tycker att en skrivargrupp låter intressant. Men tyvärr är det i Lund och inte i Sthlm som vi ska träffas. Dock var ju Lili som kommenterade här ovan också intresserad och hon bor i Sthlm. Så ni kanske kan starta upp en :)

   Radera
 4. Ja det vore kul. Vi kanske kan höras Lili. Du kan mailamig på foretaget@yahoo.se.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag ser att ditt inlägg är över ett år gammalt men jag är såååå nyfiken :)
  Har det blivit någon skrivargrupp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, Ja det blev en skrivgrupp och vi har träffats i ca ett år. Superkul samtidigt som värdefullt. Får många bra tips, funderingar, förslag på ändringar på mina texter vilket förhöjer dem. Kan verkligen rekommendera att delta i en skrivgrupp :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com