22 apr. 2016

Skeptisk till långrandiga slut
Har läst klart Secrets of a summer nights av Lisa Klepays (btw titeln har ju inget med handlingen att göra, eller har jag missat något?) I alla fall, jag blev lite besviken. Allra mest på slutet som aldrig tog slut. Ska inte avslöja exakt vad som händer men jag kan säga att "slutet" var på över 100 sidor. Till sist blev jag så uttråkad att jag skummade. Jag är inget fan av långsamma handlingar. Jag vill ha fart... 

Nej, blev inte alls imponerad av Secrets of summer nights. Någon annan som har läst? Vad tyckte ni? 

4/22/2016

3 kommentarer:

 1. Jag har hört mycket gott om Wallflower-serien. Synd att första boken inte var något vidare. Man vill ju gärna läsa iordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har oxå hört mycket positivt om Wallflower-serien. Har även läst Devil in Winter och den var mycket bättre än denna iaf. Men det här med smak är ju så himla olika :)

   Radera
 2. Jag har inte läst den, men den ser verkligen ut som ett sömnpiller, haha.

  SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com