Skeptisk till långrandiga slut

22 apr. 2016

Har läst klart Secrets of a summer nights av Lisa Klepays (btw titeln har ju inget med handlingen att göra, eller har jag missat något?) I alla fall, jag blev lite besviken. Allra mest på slutet som aldrig tog slut. Ska inte avslöja exakt vad som händer men jag kan säga att "slutet" var på över 100 sidor. Till sist blev jag så uttråkad att jag skummade. Jag är inget fan av långsamma handlingar. Jag vill ha fart... 

Nej, blev inte alls imponerad av Secrets of summer nights. Någon annan som har läst? Vad tyckte ni? 

3 kommentarer:

 1. Jag har hört mycket gott om Wallflower-serien. Synd att första boken inte var något vidare. Man vill ju gärna läsa iordning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har oxå hört mycket positivt om Wallflower-serien. Har även läst Devil in Winter och den var mycket bättre än denna iaf. Men det här med smak är ju så himla olika :)

   Radera
 2. Jag har inte läst den, men den ser verkligen ut som ett sömnpiller, haha.

  SvaraRadera