15 apr. 2016

Romancepodden
Igår upptäckte jag Romancepodden och fastnade direkt! Jag vet inte om ni har hört talas om den? Men precis som namnet antyder så är det en podd där man snackar ROMANCE, kan det bli mycket bättre? Tveksamt. I det senaste avsnittet diskuterade de det brittiska adelssystemet, det var både intressant men klurigt. Jag beundrar de som skriver historisk romance med tanke på all research som måste göras för en korrekt tidsbeskrivning.

Det som gör podden så bra är framförallt att det är fem brudar som är genuint intresserade och kunniga om romance. Dessutom bjuds det på underhållande diskussioner och flera gånger fick jag mig ett skratt. Så det är dagens tips!

Bild lånad av Romancepodden. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Det lät ju lite intressant. Ska spana in!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör så, det var en rolig och intressant podd :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.





För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com