15 apr. 2016

Romancepodden
Igår upptäckte jag Romancepodden och fastnade direkt! Jag vet inte om ni har hört talas om den? Men precis som namnet antyder så är det en podd där man snackar ROMANCE, kan det bli mycket bättre? Tveksamt. I det senaste avsnittet diskuterade de det brittiska adelssystemet, det var både intressant men klurigt. Jag beundrar de som skriver historisk romance med tanke på all research som måste göras för en korrekt tidsbeskrivning.

Det som gör podden så bra är framförallt att det är fem brudar som är genuint intresserade och kunniga om romance. Dessutom bjuds det på underhållande diskussioner och flera gånger fick jag mig ett skratt. Så det är dagens tips!

Bild lånad av Romancepodden. 

4/15/2016

2 kommentarer:

  1. Det lät ju lite intressant. Ska spana in!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gör så, det var en rolig och intressant podd :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com