16 apr. 2016

Ni vet när man blir attackerad av en Buddha
Det har inte varit min sons vecka. Olycka efter olycka. För allas kännedom är detta inte något som tillhör vardagen så när jag vänder ryggen en sekund och hör ett krasch kommer det som en chock. Vi var hemma hos min mamma och hon gillar Buddha-statyetter, ni vet Ullareds klassiska inredningsutbud. Jag hittade därför Harry med en liten Buddha-staty över sig. Min första tanke var att det inte kunde vara så farligt... men fel igen.

Så nu till alla småbarnsföräldrar; varning för Buddhor (Buddha i plural är inget jag brukar använda, så rätta mig om jag har fel ;)Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Åhhh mormors lilla älskling. Så går det när mamma har kommit då släpper mormor kontrollen o överlåter det på mamma. Stackars lillkillen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så går det när man har hemmet fullt med Buddha ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com