16 apr. 2016

Ni vet när man blir attackerad av en Buddha
Det har inte varit min sons vecka. Olycka efter olycka. För allas kännedom är detta inte något som tillhör vardagen så när jag vänder ryggen en sekund och hör ett krasch kommer det som en chock. Vi var hemma hos min mamma och hon gillar Buddha-statyetter, ni vet Ullareds klassiska inredningsutbud. Jag hittade därför Harry med en liten Buddha-staty över sig. Min första tanke var att det inte kunde vara så farligt... men fel igen.

Så nu till alla småbarnsföräldrar; varning för Buddhor (Buddha i plural är inget jag brukar använda, så rätta mig om jag har fel ;)4/16/2016

2 kommentarer:

  1. Åhhh mormors lilla älskling. Så går det när mamma har kommit då släpper mormor kontrollen o överlåter det på mamma. Stackars lillkillen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så går det när man har hemmet fullt med Buddha ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com