27 apr. 2016

Morgonbadet
Jag är krasslig. Harry är krasslig. Det resulterar i trevliga dagar. Nej faktiskt inte. Är mest trött. Jag vill göra massor men orken finns inte där. Det känns lite som att vara inlåst i sin egen kropp.

En onsdag som denna ska vi faktiskt inte göra så mycket. Målet för dagen är att komma ut på en promenad, frisk luft har jag hört ska vara bra. Vi får se hur det går. Då kanske jag borde kamma håret också. Tvek på om jag orkar ;)

Men till det positiva. Jag orkade faktiskt bada mina orkideerna. Förstår inte riktigt hur jag lyckas men  de blommar. Har ni några roliga onsdagsplaner? 
4/27/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com