9 apr. 2016

Lördag hela veckan- I wish!
Helgerna är en sällsynt art. När de väl kom i sikte så rusar de emot en och sen försvinner lika snabbt igen. Men nej, nu ska jag inte vara så himla pessimistisk utan istället njuta av lördagen äntligen är här.

Idag gäller det att skriva klart min självpresentation, oboy vad svårt det är att skriva om sig själv. Det är absolut det svåraste som finns. Jag är ingen självgod typ som gillar att lägga fokus på mig men ibland behövs det. Så dags att slå på egot och beskriva vilken jäkla bra person jag är och vilken enorm potential som jag har ;)

Btw titta vad jag hittade när jag var i Stockholm, lite stalkervarning på det ;) 

Trevlig helg! 


4/09/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com