9 apr. 2016

Lördag hela veckan- I wish!
Helgerna är en sällsynt art. När de väl kom i sikte så rusar de emot en och sen försvinner lika snabbt igen. Men nej, nu ska jag inte vara så himla pessimistisk utan istället njuta av lördagen äntligen är här.

Idag gäller det att skriva klart min självpresentation, oboy vad svårt det är att skriva om sig själv. Det är absolut det svåraste som finns. Jag är ingen självgod typ som gillar att lägga fokus på mig men ibland behövs det. Så dags att slå på egot och beskriva vilken jäkla bra person jag är och vilken enorm potential som jag har ;)

Btw titta vad jag hittade när jag var i Stockholm, lite stalkervarning på det ;) 

Trevlig helg! 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com