23 apr. 2016

Förkylningen från Mordor
Igår lös solen. Det var varmt och skönt. Jag och Harry lekte massor och mös minst lika mycket. Det var toppen! Idag är det lördag....

Och det är kallt. Så pass att det banne med snöade. Vad hände där? Var vaken halva natten för lillkillen är förkyld. Det kompletterades med en trött och missnöjd pojk under majoriteten av lördagen. Än är dagen inte slut men förhoppningen att förkylningen magiskt skulle försvinna är inte särskilt stor.

Jaja så kan det vara. Men titta så glad han var igår. Min underbaraste!

Vad hittar ni på denna lördag? 
4/23/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com