23 apr. 2016

Förkylningen från Mordor
Igår lös solen. Det var varmt och skönt. Jag och Harry lekte massor och mös minst lika mycket. Det var toppen! Idag är det lördag....

Och det är kallt. Så pass att det banne med snöade. Vad hände där? Var vaken halva natten för lillkillen är förkyld. Det kompletterades med en trött och missnöjd pojk under majoriteten av lördagen. Än är dagen inte slut men förhoppningen att förkylningen magiskt skulle försvinna är inte särskilt stor.

Jaja så kan det vara. Men titta så glad han var igår. Min underbaraste!

Vad hittar ni på denna lördag? 
4/23/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com