13 apr. 2016

En kväll i Lomma
Naturen är så himla viktig för mig och mitt mående. Att något så enkelt som en promenad längs havet  kan fylla en med så mycket energi och glädje. Att flytta till Lomma så att vi kom närmare naturen har varit en av de bästa besluten i mitt liv. I love it!

Så här fint var det häromkvällen när vi var ute på tur. 
 Älskar att naturen även blir en stor del av Harrys vardag. Som ni säkert kan gissa så kommer det bli massa bad i sommar :)  


4/13/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com