21 apr. 2016

Date night
Det blev date night igår med maken min. Nu kan man tänka sig att vi mumsade oxfilé på någon fancy resturang och efteråt gick på bio så vi kunde se en hel film utan att bli avbruten av en skör liten bebbestämma... men icke. Vi var på en kurs; "Starta eget företag"- kurs. Japp jag behöver info, massa, så att jag kan fixa det här med eget företag.

Det var både spännande att lyssna på men också nervöst. Det är mycket man kan misslyckas med men inte att glömma, man kan ju faktiskt också lyckas. Jag hoppas på det sistnämnda. 

Så här fint var det när vi körde hem. Vackra naturen :) 
4/21/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com