3 apr. 2016

Bortom horisonten
Ni vet när man har kört i samma gamla spår under en lång tid och man börjar funderar på vad som egentligen är tanken/ målet med detta och ifall den vägen man kör på ens leder dit man önskar... just i den fasen har jag befunnit mig i de senaste månaderna. Hela jag har skrikit efter en förändring, något nytt. En utmaning. Efter många timmars av ältande har jag äntligen fattat ett beslut som kommer påverka min vardag, min framtid... och likväl bloggen. 

Just nu är jag i full gång att planera och fixa med det sista, men när det är klart är det dags att ta steget. Så håll utsikt :) 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

6 kommentarer:

 1. Nej men, vad nyfiken jag blev nu! Snacka om cliffhanger! :P Ser fram emot att få höra vad utmaningen är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju så kul med cliffhangers ;)

   Radera
 2. Vad spännande det låter! Ser fram emot att läsa mer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli spännande att prova något nytt :)

   Radera
 3. Låter jätte spännande! Ser fram emot att få reda på mer :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja snart så kommer jag avslöja lite iaf :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com