18 apr. 2016

Att fortsätta
Man är aldrig beredd på när nära och kära försvinner från oss. Det är tufft men man måste gå vidare. Fortsätta med vardagen.

Idag har jag gjort precis det. Yoga på morgonen och en bibliotekstur med Harry på eftermiddagen. Det var skönt att komma ut och tänka på annat.

Harry tycker det är jättekul med böcker. Han vill gärna bli läst för men idag var det mest roligt att plocka ut dem och sätta tillbaka dem igen. 


4/18/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Köp ett signerat exemplar av Sunt förnuft, vilt hjärta för endast 165kr inkl. frakt ELLER 2 böcker för 220kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com