7 mars 2016

Vad gör man när man är ledig?
Varje helg sedan cirka nio månader tillbaka har jag ägnat till att skriva på De Tidlösa. Det har varit ett intensivt arbete... som dock tog slut (för nu) förra veckan. Därför upptäckte jag ett stort hål i den här helgen. Vad gör man när man inte har sitt manus att skriva på? Liksom vad är slappa? Läsa en bok i lugn o ro? Tokigt fenomen. Men kan erkänna att det också var skönt att bara ta det lite lugnt och kunna umgås med sin familj utan att känna stressad för att jag inte prioriterade skrivandet.

Någon timme ägnade jag dock till en ny novell. Såklart, något skrivande fick det ändå bli ;) Tänker nämligen vara med i tidningen Skrivas nya novelltävling som den här gången har tema Skurk. Ni kan läsa mer här.

Idag blir det lek med byggklossar, gosedjur och läsa en och annan "Olle och Ellen sjunger"- bok.


3/07/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com