20 mars 2016

Inget nytt
Det är tyst på bloggen anledningen är noll tid för skrivande. Det är mycket som händer i mitt liv för tillfället. Jag har börjat ett nytt jobb så det är hela processen att gå ifrån föräldraledig till arbetande som är en stor omställning. Vardagen ser plötsligt annorlunda ut. Nu jobbar jag bara 20% men det kommer snart öka. Men det betyder att varje dag då jag är hemma med lillkillen så vill jag vara med honom och inte sitta med datorn.

Sen så är det ju motivationen som brister. Sedan jag skickade in De tidlösa har jag liksom varvat ner, så pass att jag nu nästan känner att jag står still. Jag väntar på svar och finner skrivandet svårt att komma igång med. Jag känner igen det här beteendet. Det är oerhört vanligt i samband med förlagsinskick. Det är som att jag har gått ner i ett skyddsrum och bara väntar på att något dåligt ska hända. No positivt tänkande direkt!

Så, produktiviteten har varit noll. MEN idag ska jag försöka ändra på detta. Jag har stängt dörren om mig, har rykande te bredvid, laddat dator och dessutom flödar idéerna. Idag är dagen!3/20/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com