3 mars 2016

Efterlyser skrivtid
En gång i tiden (alltså förra veckan ;) hade jag skrivtid varje dag mellan 6.45-8.00, innan min man började jobba. Detta funkade för att mannen min jobbade hemifrån under tre månader... men inte nu längre. Nu åker han till jobbet redan 7, så då blir det inget skrivande. Min tanke var att det säkert löste sig ändå, jag kunde skriva lite när Harry lekte själv eller sov... efter fyra dagar inser jag att det inte funkar. Harry är inne i en fas som innebär att han vill att jag ska vara med hela tiden. Får inte läsa en bok och mobil eller dator är det inte ens på tal om. Vilket är ok, såklart jag älskar att leka o gosa med honom.

Så, jag har skrivit nada den här veckan! På kvällarna är jag så trött efter att ha lekt hela dagen att jag däckar på soffan i en timme o efter det går jag o lägger mig. Bara det här inlägget tog mig en timme att skriva och 90% av tiden hade jag busfröet i min famn. Det går bra nu!

Ny plan; skriv på helgerna ;)

Mitt lilla busfrö
3/03/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com