3 mars 2016

Efterlyser skrivtid
En gång i tiden (alltså förra veckan ;) hade jag skrivtid varje dag mellan 6.45-8.00, innan min man började jobba. Detta funkade för att mannen min jobbade hemifrån under tre månader... men inte nu längre. Nu åker han till jobbet redan 7, så då blir det inget skrivande. Min tanke var att det säkert löste sig ändå, jag kunde skriva lite när Harry lekte själv eller sov... efter fyra dagar inser jag att det inte funkar. Harry är inne i en fas som innebär att han vill att jag ska vara med hela tiden. Får inte läsa en bok och mobil eller dator är det inte ens på tal om. Vilket är ok, såklart jag älskar att leka o gosa med honom.

Så, jag har skrivit nada den här veckan! På kvällarna är jag så trött efter att ha lekt hela dagen att jag däckar på soffan i en timme o efter det går jag o lägger mig. Bara det här inlägget tog mig en timme att skriva och 90% av tiden hade jag busfröet i min famn. Det går bra nu!

Ny plan; skriv på helgerna ;)

Mitt lilla busfrö

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com