8 feb. 2016

Vardagen
Tidigt varje morgon, mellan 6.45-8.00 har jag min skrivtid. Då tar maken min hand om lillgrabben så att jag i lugn och ro kan skriva... dock måste jag medge att jag inte alltid är i den bästa formen under den här tidpunkten. Så som inatt var jag vaken vid 1 och vid 5 och gick sedan upp 6.00 (vilket var en "sovmorgon"). Det här med dålig sömn gynnar inte direkt skrivprocessen. Men jag ska inte klaga, den här skrivtiden är super värdefull! Utan den hade jag definitivt inte kunnat skriva en bok under min föräldraledighet!

Nu ska jag ge mig i kast med kapitel 17... men först ska jag dricka fyra koppar te ;)

Min lilla skrivhörna

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Vilken snäll man du har! :) Min man är extremt morgontrött så jag ber om datortid på kvällen istället. Fast då blir det mest bokföring och skickande av böcker mm - skrivande försöker jag fixa på dagen med lillplutten i sjalen. Idag går det sådär, han vaknar och gnäller var 5:e minut - därav bloggsurfande isf skrivande! :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag mutar honom med chips :p Haha nej men han är snäll! Det är ju toppen att du klarar av att skriva när du har lilla killen. Det där med sjal provade jag aldrig, dock låter det som en bra grej för då har man ju händerna fria. Ifall det blir bebis nr 2 tänker jag definitivt prova det :)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com