1 feb. 2016

Upp o ner
Min man anser att jag tänker för mycket... vilket jag kanske gör. Han syftar framförallt på mitt skrivande. Jag kan ägna en hel del tid åt att vara superglad över det jag har skrivit och drömma mig bort till en värld där jag är värsta succéförfattaren, sitter i mitt slott, dricker vin och skriver böcker - precis som JK Rowling ;) Till att tycka att jag är urusel, kan inte skriva en vettig mening och skam för att jag försöker göra något som jag uppenbarligen inte har talang till. Nu har det gått så långt med mitt tänkande att jag har börjat analysera varför jag tänker som jag gör. Lite tanke-inception. Varför anser jag att jag är dålig, är det för att jag verkligen är kass eller är det för att jag är hungrig, trött etc.

Idag tittade min man på mig sådär lagom irriterat när jag istället för att skriva låg i soffan, stirrade upp i taket och analyserade varför idag var en dålig skrivdag. Haha... jag var inte särskilt produktiv.

Men det är allt knepigt det där, hur man ena dagen kan älska sitt manus och den andre bara vill slänga dokumentet i papperskorgen. Jaja. Nu ska jag i alla fall titta på project runway och tänka på chips!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com