21 feb. 2016

Spara, ändra, radera, skriva nytt
Redigeringen i pappersform är avklarat. Det blev en hel del ändringar. Små detaljer så som ord och bokstäver som jag har missat. Jag har även raderat stora partier som har känts meningslös (kill your darlings... just do it!) Nu är det dags att fixa med ändringarna i dokumentet. Sen följebrev. Sen skicka in. 

Deadline närmar sig men det här fixar jag! Jag är inte alls stressad! Ni förstår, det är fullt normalt att äta choklad som att det vore en väsentlig föda. 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

4 kommentarer:

 1. Vad duktig du är - bra jobbat!!! Så spännande att du snart ska skicka in! Har du koll på följebrevet eller vill du ha hjälp? Inbillar mig absolut inte att jag är någon expert men kan läsa det åt dig om du vill innan du skickar - om inte annat så för att leta envisa stavfel! :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh tack snälla! Det hade varit toppen om du hade kunnat läsa mitt följebrev innan jag skickar in det! Följebrev är ju inte det lättaste att skriva så det hade verkligen varit guld värt med en second opinion. Jag mailar dig när jag är klar med det :)

   Radera
  2. Inga problem, det är bara roligt att kunna hjälpa till! :) Gör så!

   Radera
 2. Bra kämpat! Lycka till med förlagsutskicket. Börjar bli riktigt nyfiken på vad det är du har skrivit på den här gången.

  SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com