15 feb. 2016

Sömnbrist
Sömnbrist dödar verkligen kreativiteten. Har haft en usel natt där jag spenderade fler timmar till att stå bredvid spjälsängen än vad jag gjorde i min egen säng. Det blev inget skrivet i morse. Försökte men det slutade med att jag slösurfade. Det var nog det vettigaste beslutet jag har tagit idag, ingen höjdare att skriva när man knappt kan tänka en hel tanke. 

Det var först efter en långpromenad i vårvädret och en stor kopp te som jag fick energi till att öppna manuset. Två kapitel hann jag gå igenom men nu känns huvudet som en tops igen. Håller tummarna på att den här natten blir bättre. Längtar tills Harry kan sova åtminstone till kl 5.30. Tänk att få påbörja sin morgon då... himmelskt! 
2/15/2016

2 kommentarer:

  1. Aj, sömnbrist är ingen höjdare. Men det gäller ju bara en kort period i livet som tur är. Om du inte planerar att skaffa väldigt många barn ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns en risk för många barn, så jag är inställd på en lång period av sömnbrist ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig! Jag erbjuder prisgaranti och matchar just nu Adlibris pris. Du får boken + frakt för 168 kr. Vid köp av flera böcker gäller 150kr per bok + frakt (45kr för 2st eller 69kr för 3-4st). Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

Men för er som ändå vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com