15 feb. 2016

Sömnbrist
Sömnbrist dödar verkligen kreativiteten. Har haft en usel natt där jag spenderade fler timmar till att stå bredvid spjälsängen än vad jag gjorde i min egen säng. Det blev inget skrivet i morse. Försökte men det slutade med att jag slösurfade. Det var nog det vettigaste beslutet jag har tagit idag, ingen höjdare att skriva när man knappt kan tänka en hel tanke. 

Det var först efter en långpromenad i vårvädret och en stor kopp te som jag fick energi till att öppna manuset. Två kapitel hann jag gå igenom men nu känns huvudet som en tops igen. Håller tummarna på att den här natten blir bättre. Längtar tills Harry kan sova åtminstone till kl 5.30. Tänk att få påbörja sin morgon då... himmelskt! 
2/15/2016

2 kommentarer:

  1. Aj, sömnbrist är ingen höjdare. Men det gäller ju bara en kort period i livet som tur är. Om du inte planerar att skaffa väldigt många barn ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det finns en risk för många barn, så jag är inställd på en lång period av sömnbrist ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com