28 feb. 2016

Skepp kommer lastat med manus
Igår var det allt lite galet. Innan jag skickade in var jag tvungen att skriva ut de första kapitlen IGEN. Läsa IGEN. Skriva ut följebrevet IGEN o läsa det IGEN. Ni förstår, finputsning stod på menyn. Det blev en intensiv morgon men efter lunch kunde jag äntligen skicka iväg manuset. Och kryss i taket, jag känner mig väldigt nöjd. Det är det bästa jag har skrivit och jag hoppas verkligen att förlagen ser samma potential som jag gör (och nej, jag är inte alls partisk ;)

Det blev totalt 4 förlag. Två stora och två lite mindre. Det var första gången som alla som jag skickade till kunde ta emot digitalt manus. Det är så himla skönt att det flesta förlag nu har skippat papperskopior. Det sägs ju att förlagen ibland bara läser de första sidorna och då är det inte särskilt miljövänligt när folk skickar buntar med papper som sen bara kastas. Så tummen upp till digital inskickning!

Så, va händer nu? Jag börjar jobba nästa vecka, dock bara 20% till att börja med. Det betyder att det fortfarande finns utrymme till skrivandet. I väntan på svar från förlagen tänker jag förbereda min ansökan till författarskolan samt skriva noveller. Det finns en hel del novelltävlingar jag är intresserad av. Mer om det i ett annat inlägg :) 

Önskar er alla en trevlig söndag! 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com