Problematiskt rörigt

3 feb. 2016

Gah! Blir själv förvirrad av alla versioner jag har av De Tidlösa. Min man läser sista delen av version 4 och jag får konstant mailat förslag på ändringar ifrån honom. Precis innan läste han början av version 5 och skickade ändringar, vilket också väntar i min inkorg. Suck. Jag själv arbetar i version 5 tills jag insåg att jag borde vara i version 6. Hm... lite rörigt det här.

Igår tog jag beslutet. Jag var tvungen att börja läsa om från början. Det gick inte längre att vara på två olika ställen i två olika versioner. Det var inte särskilt produktivt och inte särskilt vettigt. Så tillbaka till första kapitlet i en ny version. Jag ser den här delen av redigeringen som den sista. När man fixar med inredningen. Flyttar några ljuslyktor, kommer på att det hade varit snyggt med en vas med färska tulpaner på bordet (btw det vill jag själv ha ;) och kanske ta bort den där planschen på Justin Bieber, den passar inte alls in i shabby-chic inredningen ;) haha, nej nu spårar jag ut... tillbaka till skrivandet!

Version 6, here I come!

Nej, det brukar inte vara så organiserat i mina mappar. Jag satte allt lös dravel i version 1 bara för att det skulle se bra ut på bild ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar