3 feb. 2016

Problematiskt rörigt
Gah! Blir själv förvirrad av alla versioner jag har av De Tidlösa. Min man läser sista delen av version 4 och jag får konstant mailat förslag på ändringar ifrån honom. Precis innan läste han början av version 5 och skickade ändringar, vilket också väntar i min inkorg. Suck. Jag själv arbetar i version 5 tills jag insåg att jag borde vara i version 6. Hm... lite rörigt det här.

Igår tog jag beslutet. Jag var tvungen att börja läsa om från början. Det gick inte längre att vara på två olika ställen i två olika versioner. Det var inte särskilt produktivt och inte särskilt vettigt. Så tillbaka till första kapitlet i en ny version. Jag ser den här delen av redigeringen som den sista. När man fixar med inredningen. Flyttar några ljuslyktor, kommer på att det hade varit snyggt med en vas med färska tulpaner på bordet (btw det vill jag själv ha ;) och kanske ta bort den där planschen på Justin Bieber, den passar inte alls in i shabby-chic inredningen ;) haha, nej nu spårar jag ut... tillbaka till skrivandet!

Version 6, here I come!

Nej, det brukar inte vara så organiserat i mina mappar. Jag satte allt lös dravel i version 1 bara för att det skulle se bra ut på bild ;) 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com