25 feb. 2016

Årets bokrea på bekostnad av sovmorgon
Äntligen fick jag någon nytta av min vana att gå upp tidigt på morgonen. 6.20 var tanken att gå upp. Har inte ställt klockan på år och dar, känns det som. Vaknar vanligtvis innan 6 men tänk om lillkillen just den dagen bestämde sig för att ta sovmorgon. Så ställde klockan och vaknade 6.20. Det var tyst hos Harry men tänkte att han säkert skulle vakna vilken sekund som helst. Tiden gick och Harry sov. Det var inte förrän 7.15 som han vaknade! 7.15!! Så om jag inte hade haft en tid att passa hade jag fått en sovmorgon till 7.15(!)... ja vad gör man inte för kära bokrean.

Jag valde att åka in till Malmö. För på Hamrelius bokhandel hade de nämligen 50% på hela utbudet!! Till min stora glädje fanns det en hel vägg med engelska böcker. Jag tror jag var där i över en timme och lämnade till sist med en stor påse fylld med böcker. Spräckte min budget gjorde jag dessutom ;)

Mycket romantik, såklart! 500kr för allt... det är vad jag kallar fynd :) 

Hittade ni något kul på året bokrea? 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com