13 feb. 2016

48 timmar kvar
Just nu är det lite stressigt med manuset. Deadline är egentligen den 14/2 men det kommer jag inte hinna. Inte om jag vill skicka in något vettigt till förlagen. Jag anade redan i mitten av januari att det skulle bli svårt med tiden. Så nu är tanken att ha skickat in till förlagen innan februari är slut och det kommer jag hinna. Jag befinner mig just nu i redigeringsdimman. Jag går igenom min mans kommentarer och ändrar. Håller inte med honom om allt. Romance är inte riktigt hans genre så han påpekar saker som jag anser är väsentligt. Liksom, såklart det måste vara mycket kärlek i romance, dah! När jag är klar med hans kommenterar ska jag skriva ut manuset och läsa så. Sen är det dags att färdigställa följebrevet innan allt är redo för inskick.

Min man som är oerhört systematisk tyckte att jag skulle räkna ut i timmar hur mycket arbete jag har kvar. Inte riktigt min grej men jag gjorde ett försök och kom fram till att det är cirka 48 timmars arbete kvar innan jag kan skicka in. Det känns ändå rimligt. Jag lägger ungefär tre timmar om dagen redan så det bör inte vara några problem.

Hoppas ni alla får en trevlig helg! Vi ska se mello och äta bakelser, mums :)2/13/2016

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com