17 feb. 2016

100 000 ord senare
När jag började med redigeringsrunda 1 hade jag omkring 80 000 ord. En omskrivning och fyra redigeringsrundor senare har jag 100 000 ord (o då har jag ändå rensat en hel del!)

Nu jobbar skrivaren för fullt med att skriva ut den här bunten. Jag behöver läsa den på fysisk papper. Det kan hända att efter den här rundan att det blir mindre. Jag har ju en tendens att skriva för mycket- så får se om manuset behövs slimmas ner ytterligare innan jag skickar.  

Håller tummarna för att skrivaren är på bättre humör idag. Häromdagen när jag skulle skriva ut ETT papper tog det mig en timme. Det slutade med att det rann bläck över mina händer och att skrivaren blinkade i protest... vet ännu inte vad som var fel för när jag satte igång den idag blinkade inget och allt funkar... eller funkar än så länge. Spännande att se hur det här går. 40 sidor av 272 är utskrivna. Detta blir en nagelbitare! 


Längtar tills jag har ett kontor, eller bara ett tillräckligt långt skrivbord så att skrivaren inte behöver bo under sängen med dammråttorna. 


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Heja dig! Min skrivare började varna för att lasertonern är slut igår... Vi får se hur länge det dröjer innan det inte går att skriva ut alls. Och inte hade jag mycket papper kvar heller...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland undrar jag om skrivare i allmänhet har något emot oss aspirerande författare ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com