29 jan. 2016

När busfröet sover...
Jag står bredvid hans spjälsäng och ser han somna. Rusar till köket. Kokar te. Håvar fram datorn och alla papper. Starta word. Fortsätter med min redigering. Jag är klar med omskrivningen, nu är det åter till redigeringen. Jobbar intensivt.... 30 minuter senare hör jag busfröet. Han är vaken. Det var den skrivtiden ;)Ställer mig i startgroparna. Harry har en eftermiddagslur också. 
1/29/2016

2 kommentarer:

  1. Haha, det där känner jag igen. Minstingen sover bara en gång om dagen här, men oftast en hel timme och ibland mer. Sedan är det klara, färdiga, skriv ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det gäller att passa på när man får tid över. Oh önskar att Harry kunde sova lite längre. Två timmar är drömmen. Tänk så mycket skrivtid ;)

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com