En comeback

27 jan. 2016

Jag måste erkänna. Det har inte varit lätt att ta hand om virvelvinden Harry, sköta de basala behoven (kamma hår, fylla matsäcken, sova minimalt, etc), skriva bok, socialisera emellanåt samt blogga. Till sist var jag tvungen att prioritera och när det sket sig i Harlequintävlingen var valet enkelt, jag valde att lägga bloggen på is. Tyvärr. Har saknat bloggen och mina kära bloggläsare massor. Och igår när jag stod och duscha (det är då jag får tid att tänka ;) kom jag till insikt att det var så himla menlöst att sakna något som jag egentligen inte behöver sakna. Så svaret var enkelt; det var dags att göra en bloggcomeback!! Yeah!

Såå... en kort sammanfattning: vad har hänt sen sist. Jag jobbar för fullt med min nya romance De Tidlösa. Japp, jag har dessutom ordnat ett namn till mitt manus, bara det är framgång ;) Det är samma manus jag skickade till Harlequintävlingen dock har jag ändrat en del av innehållet. Just nu jobbar jag om  de första si så där 80 sidorna efter att jag kom på ett stort fel i handlingen (kan berätta mer om det sen). Deadline för färdigställt manus är den 14 feb. Då ska den packas in i bubbelplast och skickas till bokförlagen. Det är en tajt deadline men inget är väl så kul som att ha press på sig. Och för att spica upp det lite, varför inte starta upp sin blogg igen ;) I'm on fire!

Hoppas allt är bra med er kära bloggläsare och att ni åter vill följa min jakt på den heliga graalen a.k.a bokkontrakt ;)2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du är tillbaka. Ser fram emot dina inlägg :)

    SvaraRadera