30 okt. 2015

Det tuffar på
Så här i slutet av oktober är det nu dags att bocka av månadens måsten;

Skickat in första kapitlet till Harlequins författartävling- Check! (Kan nu bara hålla tummarna)

Skrivit klart råmanuset (en dag innan deadline! Vet inte riktigt hur jag lyckades med det... men) - Check

Firat mitt hårda arbete med att äta en saftig chokladbakelse - Check, Check! (Inte direkt så krävande ;)

Imorgon börjar jag med det intensiva redigeringsarbetet, vilket också ska bli kul. För jag ser fram emot att göra manuset bättre. Skelettet är på plats, och det är gediget och genomtänkt  (hoppas jag att Larry Brooks skulle tycka). Men trots det har jag en hel del arbete framför mig. Jag har ibland skrivit sent på kvällarna så kan tänka mig att språket inte riktigt är så bra på alla ställen och scenerna är säkert förvirrande. Och inte på tala om alla tempusfel som antagligen det här manuset innehåller. Ja, listan på vad jag behöver göra är LÅNG. Men nu lägger jag ner skrivandet för kvällen, istället blir det  att stirra på tv:n.

Jag hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Min underbart goda chokladbakelse. För er som bor i Lund. Jag upptäckte för en månad sen caféet Patisseriet... ja, jag är nu en stammis där. MUMS! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com