Det tuffar på

30 okt. 2015

Så här i slutet av oktober är det nu dags att bocka av månadens måsten;

Skickat in första kapitlet till Harlequins författartävling- Check! (Kan nu bara hålla tummarna)

Skrivit klart råmanuset (en dag innan deadline! Vet inte riktigt hur jag lyckades med det... men) - Check

Firat mitt hårda arbete med att äta en saftig chokladbakelse - Check, Check! (Inte direkt så krävande ;)

Imorgon börjar jag med det intensiva redigeringsarbetet, vilket också ska bli kul. För jag ser fram emot att göra manuset bättre. Skelettet är på plats, och det är gediget och genomtänkt  (hoppas jag att Larry Brooks skulle tycka). Men trots det har jag en hel del arbete framför mig. Jag har ibland skrivit sent på kvällarna så kan tänka mig att språket inte riktigt är så bra på alla ställen och scenerna är säkert förvirrande. Och inte på tala om alla tempusfel som antagligen det här manuset innehåller. Ja, listan på vad jag behöver göra är LÅNG. Men nu lägger jag ner skrivandet för kvällen, istället blir det  att stirra på tv:n.

Jag hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Min underbart goda chokladbakelse. För er som bor i Lund. Jag upptäckte för en månad sen caféet Patisseriet... ja, jag är nu en stammis där. MUMS! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar