Gasen i botten!

23 sep. 2015

Det blev ett glädjehopp och ett litet litet bebisvänligt vrål som trots sin begränsning ändå fick Harry att höja ögonbrynen. Men jag kunde inte hjälpa det för jag kände en sådan enorm glädje när jag läste att Harlequin även det här året anordnar en författartävling. Och den här gången är de på jakt efter Sverige nya romancestjärna. Eh, jag sitter här och pekar på mig själv. Välj mig! Jag vill! Jag vill! 

Förra året tog jag mig till topp 25 och blev efter tävlingen kontaktad av dem på förlaget som uppmuntrade mig till att fortsätta skriva. De förslog också att jag skulle vara med i nästa års tävling. 

Och som ni vet, det här året kom lilla Harry till världen och med en sådan spännande livsförändring trodde jag att det skulle vara omöjligt att hitta tid för att skriva något nytt. Men då Harry är världens bästa bebis har jag haft möjlighet att skriva under föräldraledigheten. Först minimalt men sen mer och mer. 

Så... ja ni vet min ambitiösa skrivplanering jag beskrev i förgående inlägg, ja den blev plötsligt en aning mer intensiv. Så plötsligt försvinner de där kvällarna när jag ligger halvdöd på soffan framför teven. Och inget mer slösurfandet. Jag måste till och med göra sluta med Netflix, det var ett vackert förhållande men det är över nu. För nu ska det skrivas vid varje tillfälle som ges! 

Btw: Är idag uppe i 33 000 ord. Tummen upp! 

Tryck på bilden för att få mer information om tävlingen.

1 kommentar:

  1. Bra jobbat! Jag tänkte också använda tävlingen som motivation för att bli klar med ett projekt. När november kommer vill jag kunna hänga på Nanowrimo och starta något nytt. Vad skriver du på den här gången?

    SvaraRadera