8391 ord

6 aug. 2015

Det går bra med skrivandet nu, varje kväll när jag har nattat Harry sätter jag mig ner och skriver. Varje tupplur vår lilla prins har - skriver jag, även om dessa stunder är få och korta så känner jag att jag äntligen kommer vidare i mitt nyaste projekt.

Åh så underbart det känns att äntligen vara i skrivfasen igen och skapa något nytt. Jag har redigerat så himla länge att det är skönt att få sätta tänderna i något nytt. Än så länge har jag skrivit 8391 ord - målet är omkring 80 000 ord... så jag har en bra bit kvar. Men om det rullar på så bra som det gör nu kommer jag kunna ha ett färdigt råmanus till december (senast).

Det är äntligen tyst i lägenheten, det kan bara betyda en sak; Harry sover. Med öppen balkongen och solen i naken sätter jag mig framför min dator. Dags att skriva tills ögonen går i kors... alltså om en timme eller två ;)

2 kommentarer:

  1. Vad kul att ha kommit igång. Jag blir nyfiken på vad du skriver och förstås grymt sugen på att själv skriva något nytt. Har precis gått igenom manuset jag skrev i våras en vända, så nu tänkte jag att det skulle få vila lite.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är verkligen jätte kul att skriva på något nytt, så jag förstår att du oxå är sugen på att börja på ngt nytt! Men du får lycka till med ditt manusarbete :)

      Radera