11790 ord

20 aug. 2015

Jag har nu skrivit 11790 ord. Det går framåt... sakta, sniglar skrattar åt mig men det finns inget jag kan göra. Det är bara 24 timmar på ett dygn och de spenderas just nu till att packa, ta hand om lillkillen och att skriva enstaka ord. Nästa vecka går nämligen flyttbilen till vårt nya hem och då måste allt vara packat och klart. Men när flyttkaoset har lagt sig hoppas jag att skrivandet får ta lite mer plats i vardagen. Målet är trots allt 1000 ord om dagen.

Usch vad jag egentligen avskyr det här med att skriva några få meningar och sedan var tvungen att avbryta för att göra något annat. Jag tappar mitt flow och emellanåt tappar jag även känslan i den scenen jag höll på att skriva. Det blir mycket "läsa om" och komma in i det igen och sedan är det dags att göra något annat. Harry tycker det är lagom skoj när jag skriver, oftast får jag en liten bebisfot på armen som sparkar mig tills han återigen har min uppmärksamhet. Min lilla sötnos!

Just nu: Mamma tycker Harry ska sova- Harry tycker mamma är tråkig för att hon skriver blogginlägg. Spark och spark. 

2 kommentarer:

  1. Jag försöker också hålla 1000 ord om dagen, men ibland går det trögt. Och på helgerna blir det nästan inget gjort... Men du har ju passerat första milstolpen på 10 000 ord. Jag hoppas att jag når dit imorgon.

    SvaraRadera
  2. Känner igen det där med att bli avbruten. I perioder när jag haft bebisar/småbarn så har jag inte ens försökt skriva för jag blir så frustrerad när jag inte kommer någon vart. Då har jag prioriterat läsning istället. Man får hitta ett sätt som passar både en själv och ens bebis. Jätteskönt att du ändå har kommit så pass långt på ditt manus!

    SvaraRadera