21 apr. 2015

Snigelfart
Dags för mig att erkänna: jag har inte skrivit något sedan de sista inlägget! Anledningen är blöjbyte, powernaps, matande och gosande med bebis. Jag har inte riktigt fått till en bra rutin med skrivandet sedan Harry kom till världen. Men jag antar att det tar sin tid innan man landar, det har trots allt bara gått tre veckor.  Jag tänker dock en hel del på mitt nyaste projekt men jag skulle gärna vilja att tankarna kommer ner på papper.... jag ska bara byta en blöja, mata och sen gosa lite till men sen så ;)

Det känns faktiskt lite konstigt att gå från en vardag som kretsar kring skrivandet till att knappt hinna med att skriva dagbok varje kväll. Jag läser en hel del mammabloggar som påpekar hur livet plötsligt blir komplett med en bebis. Att få Harry är verkligen en av det bästa som har hänt mig men jag skulle inte säga att livet över en dag blir komplett och jag vet varför. Jag känner det i fingrarna, jag drömmer om det och varje gång jag tittar på bokhyllan känns det som en klump i magen... det är längtan av att få skriva igen. Att skriva är en sådan viktig del i mitt liv att utan det känns det tomt. En bit som saknas. Det är när man tar avstånd från något man verkligen gillar som man inser betydelsen. Och det är härligt att veta ens stora passion i livet men det är även jobbigt när man inser att tiden inte räcker till för att göra det man älskar. Nej, nu måste jag verkligen försöka ta mig själv i kragen och hitta tid för skrivandet igen, jag bara måste!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

5 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att det tar tid att hitta rutiner med en helt ny liten familjemedlem. Förhoppningsvis landar ni om några dagar/veckor/månader och då kan du förhoppningsvis få loss mer skrivtid. Fram tills dess får du fortsätta att skriva i huvudet och gosa med Harry - inte helt fel det heller! :P

  SvaraRadera
 2. Förstår att du längtar efter att skriva och att det är lite frustrerande innan rutinerna sitter, men det kommer säkert att ge sig med tiden. Själv kunde jag inte skriva alls medan mina bebisar var små, då passade jag på att läsa istället, och att fundera på skrivandet är inte helt fel det heller.

  SvaraRadera
 3. Det kommer ta ett tag innan ni får rutiner, men det kommer säkert ge med sig med tiden. Ibland kommer vardagen i vägen, både bra och dåligt, och jag förstår din längtan efter att skriva. Jag har själv svårt att få tiden att räcka till och även om jag väldigt gärna vill skriva orkar jag inte när jag väl får lite tid över.
  Du får tänka på din berättelse istället och utveckla den så mycket det går i huvudet, och vara med Harry :)

  SvaraRadera
 4. Hej Veronica! Det var längesen man hörde från dig! Hoppas allt går bra både med lille Harry och manuset som du skickade till förlagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Charlotte, ja det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen. Jag har nu skrivit ett inlägg där jag förklarar varför och även berättar om hur det gick med manuset jag skickade in. Men även om jag har varit frånvarande på bloggen har jag fortsatt att följa din resa med stort intresse. Grattis igen till ditt förlagskontrakt :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com