23 mars 2015

Tålamod
Min barnmorska berättade för mig att hon hade upptäckt att den yngre generationen har svårt med att vänta, att de saknar tålamod. Jag förstod vad hon syftade på. Jag är själv van vid att det mesta ska gå i en rusande fart. Det finns till exempel få saker som är så irriterande så som ett långsamt internet eller att vänta i långa köer på sin tur. Skrivandet är definitivt något som också kräver tålamod. Det tar lång tid att få ihop något läsbart och det tar ännu längre tid att "piffa" till det så att det faktiskt blir något vettigt. Och sen gäller det att ha tålamod när man väntar på svar från bokförlagen. Ja för att sammanfatta skrivandet så krävs det en hel del tålamod.

Har jag tålamod? Ja, det skulle jag nog säga att jag har, annars hade jag gett upp skrivandet för länge sen. Tycker jag att det är kul att behöva använda mitt tålamod? Nej, inte direkt men jag är införstådd med att vissa saker behöver ta sin tid. Det var som min barnmorska svarade på min fråga när bebisen kommer. "Veronica, det gäller nu att ha tålamod. Bebis kommer när den känner sig redo och det finns inget man kan göra för att skynda på den processen." När hon sa det fick det mig att tänka på mitt manus. I princip gäller det samma sak med det; Ha tålamod, manuset blir publicerat när det är redo för att bli det. 

Så ja, nu är det bara att vänta och ha tålamod. Vänta på bebis och vänta på svar från förlagen.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com