23 mars 2015

Tålamod
Min barnmorska berättade för mig att hon hade upptäckt att den yngre generationen har svårt med att vänta, att de saknar tålamod. Jag förstod vad hon syftade på. Jag är själv van vid att det mesta ska gå i en rusande fart. Det finns till exempel få saker som är så irriterande så som ett långsamt internet eller att vänta i långa köer på sin tur. Skrivandet är definitivt något som också kräver tålamod. Det tar lång tid att få ihop något läsbart och det tar ännu längre tid att "piffa" till det så att det faktiskt blir något vettigt. Och sen gäller det att ha tålamod när man väntar på svar från bokförlagen. Ja för att sammanfatta skrivandet så krävs det en hel del tålamod.

Har jag tålamod? Ja, det skulle jag nog säga att jag har, annars hade jag gett upp skrivandet för länge sen. Tycker jag att det är kul att behöva använda mitt tålamod? Nej, inte direkt men jag är införstådd med att vissa saker behöver ta sin tid. Det var som min barnmorska svarade på min fråga när bebisen kommer. "Veronica, det gäller nu att ha tålamod. Bebis kommer när den känner sig redo och det finns inget man kan göra för att skynda på den processen." När hon sa det fick det mig att tänka på mitt manus. I princip gäller det samma sak med det; Ha tålamod, manuset blir publicerat när det är redo för att bli det. 

Så ja, nu är det bara att vänta och ha tålamod. Vänta på bebis och vänta på svar från förlagen.3/23/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com