18 mars 2015

Ogräs!
Igår hann jag med att printa ut de första kapitlen och läsa igenom. Jag är glad att jag gjorde det samtidigt som jag blev så himla irriterad när jag hittade småfelen som jag hade missat när jag läste på datorn. Att det aldrig kan bli "perfekt"!! AH, känns som om jag jobbar i motvind. Det blir nästan så att jag vill strunta i felen bara för att det känns som om det kvittar hur många gånger jag läser så finns det alltid något ogräs att hitta i texten. Suck! Ja, jag hade ett litet moment igår när jag ville bränna manuset men det antar jag är en vanlig känsla när man redigerar. Jag ändrade såklart felen och planerar idag att skriva ut sidorna igen.... och läsa igen!

Ni som har följt bloggen ett tag vet ju om att jag och min skrivare har ett speciellt förhållande, ni kan läsa mer här.  Så jag gillar inte direkt att skriva ut men det är bara att kämpa på för den här skrivaren ska på fredag lyckas printa ut 2 upplagor av boken... vi får se hur det går eller snarare hur lång tid det kommer ta ;)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är mycket lättare att hitta de där småfelen när man skrivet ut det på papper. Man ser texten på ett annat sätt då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, synd bara att det ska kosta så himla mycket att skriva ut!

      Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com