Ogräs!

18 mars 2015

Igår hann jag med att printa ut de första kapitlen och läsa igenom. Jag är glad att jag gjorde det samtidigt som jag blev så himla irriterad när jag hittade småfelen som jag hade missat när jag läste på datorn. Att det aldrig kan bli "perfekt"!! AH, känns som om jag jobbar i motvind. Det blir nästan så att jag vill strunta i felen bara för att det känns som om det kvittar hur många gånger jag läser så finns det alltid något ogräs att hitta i texten. Suck! Ja, jag hade ett litet moment igår när jag ville bränna manuset men det antar jag är en vanlig känsla när man redigerar. Jag ändrade såklart felen och planerar idag att skriva ut sidorna igen.... och läsa igen!

Ni som har följt bloggen ett tag vet ju om att jag och min skrivare har ett speciellt förhållande, ni kan läsa mer här.  Så jag gillar inte direkt att skriva ut men det är bara att kämpa på för den här skrivaren ska på fredag lyckas printa ut 2 upplagor av boken... vi får se hur det går eller snarare hur lång tid det kommer ta ;)
2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är mycket lättare att hitta de där småfelen när man skrivet ut det på papper. Man ser texten på ett annat sätt då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen, synd bara att det ska kosta så himla mycket att skriva ut!

      Radera