17 mars 2015

Lite vardagskärlek
Gravidtrött och gravidseg men jag har ändå lyckats ta mig till min arbetsplats i köket och öppnat upp mina dokument. Jag är klar med redigeringen och behöver nu läsa igenom de första kapitlen igen samt finputsa följebrevet. Jag har en plan, nu ska jag bara finna kraft till att slutföra den...

Pausar med att googla efter kärleksinspirerande saker som kan väcka energin inom mig.

Kina Grannis lyssnar jag ofta till när jag skriver, hon är en mästare på kärlekslåtar. My Dear är en låt från hennes senaste skiva och musikvideon är inspelad under hennes bröllop... så himla mysig! 

Kärleksgifs <3


Åh Romeo & Juliet och Dagboken är två av mina favoriter när det kommer till kärleksfilmer! 


Så, nu får jag sluta googla och börja arbeta igen! 
3/17/2015

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!

Köp ett signerat exemplar direkt av mig för 150kr + porto 35kr. Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom en arbetsdag. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (swish-köp). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

FÖRHANDSBESTÄLLNING! Innan boken är släppt kan ni göra en förhandsbeställning. Ni får då boken direkt på releasedagen.

Jag erbjuder även prisgaranti och matchar pris (exkl frakt) från t ex adlibris eller annan bokhandel. Skriv i beställningen; pris och var ni har sett det.
Men för er som vill beställa genom Adlibris kan ni göra det här

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com