21 mars 2015

En dag att minnas
Och där lämnade mitt kära manus sitt trygga bo för att testa sina vingar ute i det vilda. Jag har skickat Blått blod, Rött hjärta till 4 bokförlag och det känns bra. Det har varit en intensiv period av redigering det senaste året och med hjälp av testläsare och lektör har manuset utvecklats till något jag är riktigt stolt över. Att vara med i Harlequins författartävling gav också eld i baken. Det tog sig enda till topp 25 och efter samtalet från en redaktör på Harlequin fylldes jag med bottenlös glädje och motivation.

Det har verkligen varit en kamp att få till det här manuset men sicken resa, jag gör den gärna igen... jag ska bara andas ut en liten kort stund ;)

Det regnar i Lund idag men jag känner bara sol och glädje, det är en bra dag!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

6 kommentarer:

 1. Du ska vara stolt. Jag är stolt över dig o hoppas på det bästa. Kram Mammi

  SvaraRadera
 2. Men åh vad spännande! Av någon anledning riktigt känner jag att det kommer gå bra. Lycka till!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, jag hoppas oxå att det kommer gå bra :)

   Radera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com