26 mars 2015

Början på något nytt
Planen var inte alls att jag skulle hinna klart med mitt manus innan deadline men det gjorde jag (yeah, tummen upp). Detta betyder att jag nu har tid över till andra skrivprojekt i väntan på knodden. Jag har därför börjat på en synopsis till mitt nästa manus. 

Det var inte så länge sen jag hade en dröm som gav mig en vision om vad jag vill att min nästa bok ska handla om, även den kommer att vara en romance. Det kliar verkligen i fingrarna, vill ju bara börja skriva på första kapitlet direkt. Men nej, denna gång ska jag köra "the Larry Brooks- style", alltså planera och strukturera innan jag börjar skriva. Jag tror definitivt på att om man har en bra grund att stå på när man börjar att det underlättar hela skrivprocessen och redigeringen. Larry Brooks bok Story Engineering är helt klart värd att läsa och även om den är på engelska och är lite svår att förstå emellanåt kommer han med många kloka och värdefulla råd!  

Japp, nu ska jag återgå till min synopsis :) 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna Veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

3 kommentarer:

  1. Vad kul att planera nytt! Allt är möjligt i planeringen :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att planera nytt manus :)

    SvaraRadera
  3. Älskar den där boken. Den ger så många bra uppslag och vad underbart att skriva nytt :)

    SvaraRadera

KONTAKT/PRESSRUM

Dessa pressbilder går att använda i samband med recensioner och intervjuer. Dock måste fotograf anges vid användning.
Fotograf: Jakob Almer
Det fina omslaget har Johanna Gunneflo designat.

Köp boken!


Just nu erbjuder jag Sunt Förnuft, Vilt Hjärta för endast 79kr (inkl frakt) och 2st för 119kr (inkl frakt).

Fyll i formuläret nedan och jag skickar boken inom två arbetsdagar. Man kan betala genom swish eller faktura (14 dagar). Instruktioner för swishbetalning finns i orderbekräftelsen, boken skickas först efter betalningen har registrerats (Swish). Vid fakturaköp skickas faktura tillsammans med beställningen.

För återförsäljare: Sunt förnuft, vilt hjärta distribueras till bokhandeln via Visto Förlag och Stjärndistribution (SDIST). Via Bokinfo hittar du aktuellt f-pris. För att säkerställa bästa möjliga villkor, maila mig: veronica.almer@gmail.com