Vårkänslor

18 feb. 2015

Våren har hittat till Lund idag, i alla fall en kort stund mellan 12-13 ;) Solen strålade och jag blev nästan lite varm i min vinterjacka (betoning på lite). Den korta stunden av vår fyllde mig med energi och när jag tittade upp på folket runt omkring mig såg jag på deras leenden att de kände likadant. Det är härligt när våren kommer, det är som att man vaknar till och börjar "leva" igen. 

När jag kom hem rusade jag till min dator och började skriva, inspirationen flödade... och sen gick solen i moln och nu har jag fastnat. Det är knepigt det där. Men strunt i det, för snart så kommer solen hänga sig kvar lite längre och jag bara längtar tills jag kan spendera en eftermiddag till att skriva på balkongen... det kan jag i och för sig göra nu också men jag skulle gärna inte behöva sitta med jacka och vantar. Utan tänker mig värme, iste och en data, längtar! 2 kommentarer:

  1. Bor du i Lund? Det tror jag inte att jag visste. Kul med fler skåningar! Jag är malmöbo som flyttar strax norr om Lund till hösten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är Landbor, helt klart kul med fler skåningar :)

      Radera